Bonyhai kastélynap

2015. július 11., szombat, Bonyha

Az Erdélyi Református Egyházkerület Nőszövetsége július 11-én családi napot tart Bonyhán a Bethlen-kastély parkjában és a református templomban, amelynek témája az imádság lesz.

A családi nap istentisztelettel kezdődik 11.00 órakor, ezt követően alternatív programokra kerül sor külön a gyermekek, a fiatalok és felnőttek számára. A kastélyban előadás hangzik el az imádságról. Szintén a kastély egyik termében Kocsis István Árva Bethlen Katáról írt monodrámájának hangfelvétele hallgatható meg, vetített képekkel illusztrálva. A parkban lesz zsoltár-sátor, ahol zsoltárokat lehet tanulni. Működni fog az imasátor és végig lehet járni az imaösvényt, amely a kastélytól indul és a templomban ér véget. Lehetőség lesz csoportos kastélylátogatásra idegenvezetéssel. A szorgos asszonykezek munkáiból kiállítást és vásárt rendeznek, ugyanakkor téglajegyet is lehet vásárolni,mellyel a kastélyfelújítást lehet támogatni. A programok sora a Gordonka-együttes 16.00 órakor kezdődő koncertjével zárul.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.