Argentin adomány Kárpátalja megsegítésére

2015. június 22., hétfő

A Magyar Református Szeretetszolgálat "1 euro - 1 kenyér" Kárpátalját segítő programfelhívására, amit a diaszpórában élő magyar közösségek számára juttatott el, megérkeztek az első adományok.

Az Argentínai Magyar Intézmények Szövetségének képviselője, Kerekes Ágnes és Vass Gyöngyi a múlt hónapban hozták el a közösség 1000 dolláros adományát. Az eseményen részt vett és elismerő szavakkal méltatta a Szeretetszolgálat munkáját az Argentin Köztársaság ideiglenes ügyvivője, Claudio Giacomino miniszter. Kiemelte annak jelentőségét, hogy az Argentínában élő magyarok őrzik gyökereiket, felelősnek érzik magukat magyar honfitársaik sorsa iránt is, hidat képezve a két nép között. A jelenlévők egy rövid beszámoló alapján megismerhették a Magyar Református Szeretetszolgálat kárpátaljai missziójának elmúlt évi tevékenységét. Illesse köszönet az adományozókat és várakozással tekintünk a további segítségnyújtás felé.

MRSZ

 

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.