Könyvbemutató és előadás

2014. október 03., péntek, Budapest

Dianne B. Collard könyvének bemutatója: "Úgy döntöttem, megbocsátok...".

Az édesanya, dr. Dianne B. Collard fia halála után tizennyolc évvel írta meg könyvét, hogy leendő olvasóival együtt keressen választ kínzó kérdéseire. Miért hagyta Isten, hogy ez megtörténjen? Csakugyan azt várja tőle, hogy megbocsásson? De hogyan lehet megbocsátani, ha valaki ilyen szörnyűséget követ el? Miért akarná ezt Isten? Talán nincs joga a szülőnek ahhoz, hogy gyűlölje gyermeke gyilkosát? Nem a bosszúvágy a legtermészetesebb reakció a részéről? A szerző személyesen vall arról a napi döntések által szegélyezett útról, amely a sérelmek, fájdalmak, a megtorlás és az elégtétel keresés zárt világából elvezethet a szabadságra és a békességre.

A Harmat kiadó könyvbemutatója a szerző előadásával.
Időpont és helyszín: Párbeszéd Háza (Budapest, 8.ker. Horánszky u. 20.), október 3. 18 óra 

KÖZLEMÉNY

Sajnálattal tudatjuk minden kedves érintettel, hogy az „Úgy döntöttem megbocsátok... fiam gyilkosának..." című könyv szerzője, Dianne Collard és férje, minden további előadói programját lemondva sürgősséggel hazautazott, mert meggyilkolt fiának lánya, a szerzőnő unokája, heveny veseelégtelenség miatt életveszélyes állapotban kórházba került. A nagyszülők azonnali hazautazása azért is indokolt, hogy meg tudják őket mihamarabb vizsgálni, hogy ők személyesen alkalmasak-e arra, hogy unokájuk vesedonorai legyenek.

Pénteken a Párbeszéd házában, a meghirdetett időpontban Dianne-nak a múlt héten Békésen felvett előadását vetítjük le felvételről.

Megértésüket kérjük.

A szervezők

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.