Pályázat: 8. Ökumenikus Diákfilmszemle

2019. május 02., csütörtök, Budapest

Idén 500.000 forint összértékben nyerhetnek videófelszereléseket az Ökumenikus Diákfilmszemle résztvevői. Református, evangélikus és katolikus általános- és középiskolások pályázhatnak május 2-ig, a filmek időtartama maximum 8 perc lehet.

Árral szemben – amikor sikeresen megküzdünk a kihívásokkal. Ez a 8. Ökumenikus Diákfilmszemle központi témája, melyhez kapcsolódóan 8 perces alkotásokkal pályázhatnak a hazai református, evangélikus és katolikus általános- és középiskolások. A versenyfelhívás alapján a filmek műfaja tetszőleges, a filmeknek azonban meg kell felelnie a versenyszabályzatban leírt feltételeknek

A filmek beadási határideje 2019. május 2., a nyertesek összesen 500.000 forint összértékű videófelszerelést, videostúdió-tartozékokat vihetnek majd haza. 

A szemle ünnepélyes, nyilvános bemutatója 2019. május 25-én, szombaton délelőtt 10 órakor lesz a Sapientia Főiskola Auditorium Maximum termében (Budapest, V. Piarista köz 1.). A vetítés után a zsűri a közönség előtt értékeli a bemutatott alkotásokat, majd kihirdeti a kategóriák győzteseit, és átadja a díjakat.

A nevezési lap a szemle honlapjáról tölthető le, a feltételeknek megfelelően május 2-ig kell a filmmel együtt beküldeni. 

További információ: www.okudiakfilm.hu 

Ez történik továbbiak →