KözösPont 2015 - jelentkezés

2015. január 31., szombat

Ha érdekel a misszió, ha szeretnéd kipróbálni magad rendhagyó környezetben, ha fontos neked, hogy olyanoknak beszélj Jézusról, akik talán még soha nem hallottak róla, ha nyitott vagy, és fontos számodra a párbeszéd más világnézetű fiatalokkal, akkor köztünk a helyed!

A KözösPont egy keresztény fiatalokból álló csapat, akik a fesztiválok közegében adnak lehetőséget mindenkinek arra, hogy begyakorolt szövegek végighallgatása nélkül, kötetlenül, személyesen beszélgethessenek hitről, kereszténységről, az életről vagy bármi másról. A KözösPont sátor a Katolikus, Református, Evangélikus egyházak közös összefogása nyomán már 2000 óta folyamatosan jelen van a nagyobb hazai könnyűzenei fesztiválokon. 2015 nyarán a VOLT fesztivál, Fishing On Orfű, Hegyalja fesztivál, Strand fesztivál, Szegedi Ifjúsági Napokon tervezünk csapatot indítani. Várjuk azoknak a 18 és 30 év közötti, elkötelezett keresztény fiataloknak a jelentkezését, akik szívesen részt vennének velünk a fesztiválokon való szolgálatban.

Ha te is kedvet érzel, hogy csatlakozz hozzánk, látogass el honlapunkra, és töltsd ki elektronikus jelentkezési űrlapunkat 2015. JANUÁR 31-ig!

www.kozospont.com

Ez történik továbbiak →