Csillagpontos önkénteseket keresünk

2014. szeptember 27., szombat

Már javában folyik a jövő évi Csillagpont szervezése. Amit már tudunk: a következő találkozót 2015. július 21-25. között Tatán rendezzük meg, a téma pedig a Bizalom lesz. Az ősz folyamán megkezdik a munkát a különböző munkacsoportok. Hogy csak egy párat említsünk az ellőttünk álló feladatokból: lelki és kulturális programok megtervezése,logisztikai (szállás, étkezés, eszközbeszerzés stb.) szervezés, forrásteremtés stb. Amennyiben 16 és 35 év közötti fiatal vagy és szeretnél segíteni a 2015.évi Csillagpont szerevezésében, akkor köztünk a helyed!

Fontos, hogy bármely szolgálat elvállalásához elengedhetetlen feltétel, hogy 2015. július 21-25. között ott legyél személyesen a találkozón és egyes esetekben az előkészítő napokon (július 19-20.) is.

Jelentkezésedet 2014. október 5-ig (vasárnapig) a csillagpont@reformatus.hu email címre várjuk. Kérünk, hogy önéletrajzodat mindenképpen csatold az e-mailhez!

Az alábbi szolgálatokra várunk lelkes jelentkezőket:

 

1. Sport program csoportvezető

Feladatkör: sport programok megtervezése, összehangolása, megszervezése; önkéntesek éskülsős sportprogramot vezető közreműködők koordinálása.

Szükséges kompetenciák: sportszeretet és ismeret, jó szervezői és kommunikációs készség.

Előnyt jelent: sport vagy szervezői végzettség, sportolói háttér.

Feltétel: részvétel a Csillagpont szervezői stábüléseken és néhány előkészítő sport-megbeszélésen.

 

2. Sport program csoporttag

Feladatkör: sport programokmegtervezése, majd lebonyolítása a helyszínen.

Szükséges kompetenciák: sportszeretet és -ismeret,kreativitás, ötletgazdagság,csapatmunkára való képesség, jó szervezői és kommunikációs készség.

 

3. Szállás csoportvezető

Feladatkör: a találkozó fedett szállás igényeinek szervezése; igények begyűjtése, szelektálása, szállásbeosztás elkészítése; információk összefogása, kapcsolattartás a regisztrációs és a VIP vendégekért felelős csoporttal, önkéntesek (2-3 fő) koordinálása.

Szükséges kompetenciák: jó kommunikációs és szervezői készség, pontos, precíz munkavégzés, jó tájékozódási képesség, kedves és udvarias fellépés.

Előnyt jelent: turizmus vagy szervezői végzettség.

Feltétel: részvétel a Csillagpont szervezői stábüléseken és néhány előkészítő szállás-megbeszélésen.

 

4. Szállás csoporttag

Feladatkör: a találkozó fedett szállás igényeinek szervezése, igények begyűjtése, szállásbeosztás elkészítése, adminisztráció.

Szükséges kompetenciák: pontos, precíz munkavégzés.

 

5. Étkezés csoportvezető

Feladatkör: a találkozó étkezési igényeinek szervezése és önkéntesek koordinálása; étkezési adagok felügyelete; kapcsolattartás az étkeztetővel, a találkozón az étkeztetés logisztikai koordinálása a rendezők vezetőjének segítségével.

Szükséges kompetenciák: jó szervezői készég, pontos, precíz munkavégzés, határozott, de diplomatikus fellépés.

Előnyt jelent: vendéglátói vagy szervezői végzettség.

Feltétel: részvétel a Csillagpont szervezői stábüléseken valamint néhány előkészítő étkezés-megbeszélésen.

 

6. Étkezés csoporttag

Feladatkör: az étkezési csoportvezető munkájának segítése;segítség az étkezések logisztikájának a lebonyolításában.

Szükséges kompetenciák: pontos, precíz munkavégzés.

 

7. Infósátor vezető

Feladatkör: az infósátor megszervezése és működtetése; információk összefogása, önkéntesek (10-15 fő) koordinálása; kapcsolattartás a többi munkacsoporttal a megfelelő információáramlás érdekében.Az infósátor feladata a résztvevők irányítása, tájékoztatásaa programokról, pontos helyszínre eligazítása, naprakész információ szolgáltatása a program- és helyszínváltozásról, a programváltozás menedzselése.

Szükséges kompetenciák: jó kommunikációs és szervezői készég, határozottság, jó tájékozódási képesség, kedves és udvarias fellépés.

Előnyt jelent: kommunikációs végzettség, idegen nyelvtudás.

Feltétel: részvétel a Csillagpont szervezői stábüléseken.

 

8. Eszközbeszerzés segítő

Feladatkör: a találkozó eszközigényeinek begyűjtése, szelektálása, adminisztrációja; kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás olyan intézményekkel, melyek eszközöket biztosítanak (pl.:iskolák, gyülekezetek stb.).

Szükséges kompetenciák: jó kommunikációs és szervezői készég,logisztikai, gyakorlatias szemléletmód, határozottság.

 

9. Kulturális csoporttag

Feladatkör: programötletek gyűjtése, kitalálása, előadókkal kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás, adminisztráció.

Szükséges kompetenciák: széleskörű ismeretek és naprakész információk kulturális téren, jó kommunikációs és szervezői készség.

Ez történik továbbiak →