Események

SDG Tavaszi Találkozó

címkék: ifi események, ifi esemény

„Nem jó az embernek egyedül" – olvashatjuk a Biblia első lapjain. Nem csak a párkapcsolatra igaz ez a bölcsesség. A közösséget keressük Istennel és egymással is. Megpróbálunk közösségben élni a családi, társadalmi, iskolai, kollégiumi, egyházi szinteken. De miért is jó nekem egy közösség? Miben más egy keresztyén közösség, mint bármilyen másik? Erről lesz szó a Soli Deo Gloria diákmozgalom tavaszi találkozóján.

Kárpát-medencei Protestáns Teológus Találkozó

címkék: ifi esemény, ifi események

A találkozó témája: Tükörkép, Példakép, Jövőkép

#ÁrAdás

címkék: ifi események, ifi esemény

Református Egyetemisták Kárpát-medencei Találkozója.

Lelkiségi esték

címkék: ifi események, ifi esemény

1517-2017: A reformáció utódmozgalmai a lelkiség tükrében

SDG: Bibliaismereti verseny

címkék: pályázat, ifi események, Pályázat, ifi esemény

A Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom az idei tanévben is megrendezi bibliaismereti versenyét a Kárpát-medencei református középiskolások számára. A versenyre háromfős csapatok jelentkezését várják, egy iskolából legfeljebb két csapat jelentkezhet.

Zsoltár- és népdaléneklő verseny

címkék: pályázat, ifi események, Pályázat, ifi esemény

A Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom és a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara 23. alkalommal hirdeti meg Zsoltár- és népdaléneklő versenyét. A versenyre gimnazista, tehát 9–12. osztályos diákok jelentkezését várják.

REFISZ őszi konferenciája

címkék: ifi események, ifi esemény

Szabadság, szeretem! címmel hirdette meg idei őszi konferenciáját a Református Fiatalok Szövetsége. A november 4. és 6. közötti találkozó helyszíne ezúttal Miskolc.

Ez történik továbbiak →