A hívő kutató AHA élménye

2016. november 10., címkék: közéleti és kulturális központ (rkkk), tudományos

Bársony István mérnök volt a vendége a Református életképek sorozat első beszélgetésének november 7-én az Adna kávézóban. Beszélgetőpartnere a mérnöki tudományokban szintén jártas Németh Balázs református lelkipásztor, a műegyetemen folyó mérnökmisszió vezetője és a Budapesti Műszaki Egyetem oktatója volt. A Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány rendezvényét Zila Gábor, az alapítvány titkársági vezetője nyitotta meg.

Megbékélés, Közép-Kelet-Európa, egyházak

2011. március 10., címkék: Háttér, múltfeltárás, ökumenikus tanács (meöt), tudományos, közép-európa, egyházak és társadalmi megbékélés konferencia

"Mindenki érti, hogy a konferencia négy alcíme mögött egy cím húzódik meg: Trianon” – fogalmazott a román Vasile Grajdian teológiai professzor a csütörtökön kezdődött, "Az egyházak szerepe a társadalmi megbékélésben Közép-Kelet-Európában” című, budapesti konferencia első napján.

Kultikus órák Debrecenből

2010. szeptember 25., címkék: tudományos, konferenciák

Színvonalas előadásokban lehetett része mindazoknak, akik ellátogattak csütörtökön a református.hu oldalán keresztül a Lícium médiaportálra.

Istent keresem

Jel 21,9–27

„Nem láttam templomot a városban..." tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →