Még zajlik az átállás az új mobilflottás szerződésekre

2018. augusztus 31., címkék: mobilflotta

Szeptember végéig meghosszabbították az új egyházi mobilflotta-csomagba történő átmozgatás határidejét – tájékoztatott az Egyházi Ügyfélszolgálati Központ. Azok az ügyfelek, akiknek még nem újították meg a szerződésüket, továbbra is a korábban megszokott díjszabás mellett használhatják a református mobilflotta szolgáltatásait.

Megéri váltani, olcsóbban telefonálhatunk a református flottával

2018. június 01., címkék: mobilflotta, flotta

A korábbinál jóval előnyösebb feltételeket biztosít az új református mobilflotta-szerződés az előfizetőknek. Nemcsak egyházi munkatársak, hanem református gyülekezetben szolgálók, presbiterek is csatlakozhatnak, akár egész családjukkal. A korábbi szerződések 2018. augusztus 31-én lejárnak, és a régi tarifacsomagok megszűnnek. A váltásban és az ügyintézésben saját telefonos ügyfélszolgálat segít.

Előnyösebb lett a református mobilflotta

2018. március 07., címkék: mobilflotta

Egyházi Ügyfélszolgálati Központ, azaz call-center jön létre a református mobilflotta ügyfeleinek ügyintézését segítendő, csökkentek a percdíjak, nőnek a mobilinternet-kapacitások, és a megvásárolható telefonok köre is bővül. Ezek fényében kijelenthető, eredményes tárgyaláson van túl a Magyarországi Református Egyház. A több mint tízezer református flottatagot az ügyfélszolgálati központ munkatársai keresik majd föl a következő hónapokban, hogy új szerződést kössenek velük.

Istent keresem

Zak 10

„Kérjetek esőt az Úrtól a tavaszi eső idején!” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →