Jún 23. szombat

Múzeumok Éjszakája a Pannonia Reformata Múzeumban

A pápai Pannonia Reformata Múzeum is csatlakozott a Múzeumok Éjszakájához: június 23-án 18 órától kedvezményesen látogathatók az állandó kiállítások.

Jún 23. szombat

Üzenet lufikkal

Az Önkéntes Diakóniai Év Programiroda (ÖDE) Margit-szigeti flashmobot szervez június 23-án, szombaton 15 órától.

Jún 23. szombat

Múzeumok Éjszakája Debrecenben

Idén is változatos programokkal várja az érdeklődőket Debrecen, a Múzeumok Éjszakája tavalyi fővárosa. Megnyitja kapuit Városháza, a Déri Múzeum és tagintézményei: a Medgyessy Ferenc Emlékház és a Debreceni Irodalom Háza, a Debreceni Református Kollégium, a Nagytemplom, a Szabó Magda Emlékház, a MODEM, a Delizsánsz Kiállítóterem és a Pásti Utcai Ortodox Zsinagóga is.

Jún 25. hétfő

Mindent a szemnek – mindent a kéznek!

A kecskeméti Ráday Múzeum Mindent a szemnek – mindent a kéznek! címmel nyári napközis tábort szervez az érdeklődő kisiskolásoknak.

Jún 28. csütörtök

Luther és Kálvin magyarul

Luther és Kálvin műveket ismerhetnek meg magyarul az érdeklődők a Magyarországi Luther Szövetség és az Evangélikus Országos Múzeum programsorozatának júniusi estjén.

Jún 29. péntek

Református Egyházi Napok – Dunántúl

A dunántúli reformátusság idén nyáron Kaposváron gyűlik össze. 2018. június 29. és július 1. között tartják a Református Egyházi Napokat Dunántúlon.

Júl 07. szombat

Református Énekek hangverseny

Református zsoltárok, dicséretek és kórusművek hangzanak el a Kárpát-medencei Egyesített Református Kórus hangversenyén július 7-én (szombaton) a Művészetek Palotájában. A XVII. Református Énekek hangversenyt 19.30 órakor rendezik meg a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

Júl 07. szombat

Lelkesítő családi nap

Keresztyén családi napot szervez az Abaúji Református Egyházmegye július 7-én Abaújváron.

Júl 30. hétfő

Sófár református dicsőítő iskola

Idén a szerelem, a párkapcsolat, a valakihez tartozás témakörét járják körbe a résztvevők a bibliai vőlegény és menyasszony gazdag metaforáján keresztül.

Júl 31. kedd

Jelenkezés egységes lelkészképesítő vizsgára

Az Egységes Lelkészképesítő Bizottság idén is várja azok jelentkezését, akik a református lelkészi egyetemi oklevelet már megszereztek és református lelkészi képesítést kívánnak nyerni, vagy akik honosítani szeretnék lelkészi képesítésüket.

Aug 23. csütörtök

Már lehet jelentlezni a Reformátusok Szárszói Konferenciájára

Újra megnyitja kapuit a Reformátusok Szárszói Konferenciája. A helyszín a mára már fogalommá vált balatonszárszói Soli Deo Gloria Családi Hotel és Konferencia-központ, ahol 2018. augusztus 23–26. között várják a külső-belső migráció iránt érdeklődőket.

Szept 21. péntek

Generális Konvent elnökségi ülés

Nov 15. csütörtök

Generális Konvent elnökségi ülés

Nov 21. szerda

Zsinati ülés

Dec 12. szerda

Zsinati Tanács ülése

Dec 25. kedd

Karácsony első napja

Dec 26. szerda

Karácsony második napja

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió